Despre noi

Global Dan Translations este o poveste de succes începută cu multă pasiune și ambiție în urmă cu 10 ani, în domeniul serviciilor de traducere și interpretariat din Timișoara. Cu un portofoliu larg de clienți corporate, precum și cu multe cursuri de limbi străine livrate persoanelor fizice în cadrul cursurilor deschise, Global Dan Translations a devenit în scurt timp un nume, iar această recunoaștere s-a datorat calității serviciilor oferite.

Companie

În tot acest timp am tradus mii de pagini si interpretat la diverse conferințe, seminarii, activități publice și nu numai, pentru instituții din România și pentru clienți străini. Ne mândrim cu un portofoliu stufos în domenii ca juridic, medical, tehnic, economic, ș.a., cu succes la CEDO, Poliția Română, Tribunalul și Curtea de Apel din Timișoara, companii multinaționale, universități și nu numai, la conferințe internaționale, reportaje în țară și în străinătate, apariții în televiziunea străină etc.

Misiune

Misiunea noastră este de a dezvolta potenţialul oamenilor, echipelor şi organizaţiilor cu care colaborăm pentru a oferi programe de pregătire flexibile, adaptate specificului clienţilor noştri. Cele trei valori ale companiei noastre care ne ajută să ne îndeplinim această misiune sunt: deschidere, flexibilitate, accesibilitate.

Credo

Valoarea şi respectul creează avantaje competitive. Avem orgoliul de a crede că prezenţa noastră pe o piaţă încă nesaturată nu poate fi decât binevenită. În plus, vedem implicarea noastră, dincolo de aspectul comercial, ca un efort de a demonstra că totul este posibil. Chiar şi excelenţa!

Birou de traduceri autorizate de calitate

Servicii prompte

Considerăm că termenele sunt relevante pentru a dovedi profesionalism, de aceea nu întârziem niciodată să raspundem cererii clientului sau să predam la timp materialul cerut.

Tarife avantajoase

Tarifele noastre reflectă calitate și profesionalism, de aceea vă garantăm că veți apela cu încredere la serviciile noastre.

500+ proiecte

În cei 10 ani de activitate, ne mândrim cu peste 500 de proiecte de traducere și intepretariat locale și internaționale.

Clienti multumiti

Am reușit să câștigăm încrederea clienților noștri tocmai prin promptitudine, seriozitate, profesionalism și calitate.

Română